Vandaag de dag runnen Caroline en Damien Domaine Marc Colin et Fils. Ze bezitten ongeveer 12 hectare aan wijngaarden verdeeld over 26 appellaties. Waaronder in Saint-Aubin, Chassange-Montrachet, Puligny-Montrachet en Santenay. Het landgoed wordt gedeeltelijk beheerd met duurzame landbouwmethoden en deels met biologische teelt. Door regelmatig de bodems te bewerken, vermijden ze chemische onkruidbestrijding.
Domaine Marc Colin et Fils heeft een jaarlijkse productie van ongeveer 80.000 flessen, waarvan 90% witte wijn en 10% rode wijn. Van de Bourgogne Blanc tot aan de Grand Cru wijnen. De witte wijnen worden opgevoed met oog voor zuiverheid, elegantie en lengte. Daarnaast kunnen deze wijnen fantastisch ouderen. De Saint-Aubin Premier Cru wijnen zijn na 8 tot 10 jaar op hun best. Geduld wordt beloond bij de wijnen van Marc Colin. De rode wijnen worden gevinifieerd met als doel: frisheid, knapperig fruit en zijdezachte tannines.
Op aanvraag hebben wij een aantal wijnen van Domaine Marc Colin et Fils beschikbaar.