Wijnproeverij & evenementen

Onze sommeliers staan te popelen om bij te dragen aan het succes van jouw evenement. Proost, Santé!

Wijnproeverij & evenementen

Organiseer een wijnevenement op locatie of thuis. Het team van Qualivin verzorgt evenementen in de vorm van exclusieve en besloten proeverijen tot aan seminars en grote evenementen met kundige sommeliers.

Maak een proeverij of evenement compleet door bijpassende gerechten te serveren. Qualivin werkt onder andere samen met De Oesterkoning om een wijnproeverij of wijnevenement te voorzien van overheerlijke oesters, gamba’s, sushi, zalm, haring, kaviaar, kingkrab, patanegra, macarons, steak tartare en zalm.

Offerte aanvragen

Champagnetoren tot aan 600 champagneflûtes!

Wanneer u iets te vieren heeft mag een glas bubbels uiteraard niet ontbreken. Qualivin maakt het mogelijk om uw bubbel op een unieke wijze aan uw gasten te presenteren. Door middel van onze champagnetoren kunt u uw gasten op een bijzondere manier ontvangen op elke feestelijke gelegenheid. De aantrekkingskracht van onze champagnetoren zorgt ervoor dat het evenement niet snel vergeten zal worden. De toren is voorzien van 600 champagneflûtes en is geschikt voor evenementen tot ongeveer 1000 personen. In combinatie met een mooie bubbel straalt onze toren ultieme luxe uit op elk soort evenement.

Ook kunt u ervoor kiezen om naast de toren zelf een stel mooie champagnedames en/of heren van Qualivin te positioneren. Zij zullen op een professionele en enthousiaste wijze uw gasten voorzien van een heerlijk gevulde champagneflûte.

Offerte aanvragen