Domaine Thibaud Boudignon ligt in Anjou-Saumur, in de Loire-vallei. Boudignon komt uit Bordeaux en heeft, voordat hij zijn eigen domaine startte, ervaring opgedaan bij Château Olivier (in Léognan) en bij Philippe Charlopin in de Côte de Nuits (Bourgogne). Kort daarna werd hij eind jaren 2000 door producent Château Soucherie in Savennières aangenomen als wijnmaker. Zijn eerste en daarbij belangrijkste bijdrage aan het landgoed was de introductie en implementatie van strikte biologische activiteiten in de wijngaarden.
Door in 2008 zijn eigen landgoed in Anjou te kopen en vervolgens een wijngaard in Savennières te huren, bouwde hij zijn reputatie op met een opbrengst van slechts 1.000 flessen voor 4,5 hectare aan wijngaarden. Hiernavolgend is een nieuwe wijnkelder gebouwd in 2016, grenzend aan Clos de la Hutte. Dit heeft een nieuwe dimensie gegeven aan zijn wijnen. De rijping vindt plaats in een mix van vaten, met steeds minder nieuw eikenhout in het hele assortiment. Het landgoed wordt beheerd met behulp van biologische en biodynamische wijnbouw, maar is nog niet gecertificeerd.