Indien het door u bestelde product toch niet bevalt of dat u vanwege een andere reden van uw aankoop af wilt zien, kunt u gebruikmaken van uw herroepingsrecht. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dienen de bestelde producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Qualivin geretourneerd te worden.

U heeft na annulering 14 dagen om de door u bestelde producten retour te sturen. Indien de bestelde producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd zijn krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de bijkomende kosten voor het retourneren/verzenden van de door u bestelde producten naar Qualivin zijn voor uw eigen rekening. Daarnaast stelt Qualivin zich in geen enkel geval aansprakelijk voor eventuele schade en/of verlies gedurende het retourneren van het product. Mocht het geretouneerde product beschadigd zijn dan kan Qualivin de waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van het heroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@qualivin.nl. Qualivin zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het door u bestelde product ruilen

Wilt u het door u bestelde product ruilen? U kunt uw bestelde producten zorgeloos binnen 14 na uw bestelling ruilen. U kunt hiervoor contact opnemen met info@qualivin.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.